Czy ktoś wie na pewno, czy Durango SRT 2018 ma ogranicznik prędkości, a jeśli tak, to jaki?
Dziękuję
Dziękuję
V8?Miałem moją Cytadelę z 2011 roku do 128 mil/h... Zresetowałem ogranicznik prędkości do 150 mil/h za pomocą mojego Diablosport i3... między innymi.
Wysłane z mojego LM-G820 za pomocą Tapatalk
5,7-litrowy Hemi, dostrojony na zamówienie itp.
Dojrzałem prawie do 140 z moją 8-biegową skrzynią i podniesionym ogranicznikiem obrotów do 6200, nie próbowałem tego z nowym tuningiem ani większą przepustnicą…5.7ltr Hemi, dostrojony na zamówienie, itp..
Wysłane z mojego LM-G820 za pomocą Tapatalk
Nie mogę przekroczyć 167 mph moim 23 durango hellcat, na pewno ma ogranicznik.Masz rację, przysięgam, że widziałem, jak ktoś zamieścił informacje o ograniczniku, ale po przeszukaniu nie mogłem ich znaleźć. Jedyne, co mogę znaleźć, to roszczenie Dodge'a o 180. Zobaczę, czy uda mi się wyciągnąć mój za pomocą HPT i sprawdzić, co jest ustawione w standardowym PCM.
Kiedy go wypuścili, ogłosili prędkość maksymalną 168 mph, przysięgam.Nie mogę rozpędzić mojego 23 durango hellcat powyżej 167 mph, na pewno ma ogranicznik.
Wow, jestem tym zszokowany… Durango Hellcat z 2021 roku osiągnęły 176-178, co widziałem.Kiedy go wydali, ogłosili prędkość maksymalną 168 mph, przysięgam.
Czy Dodge nie reklamował ogranicznika 180MPH lub 185MPH jako części kampanii reklamowej DDHC 2021?Wow, jestem tym zszokowany… 2021 Hellcat Durango osiągnęły 176-178, co widziałem.
Brak fabrycznego ogranicznika w 2021 roku, a kilku potwierdziło, że jest on ograniczony przez opór powietrza do około 180 mil na godzinę (większość widzi ograniczenie obrotów na 7. biegu tuż poniżej 180).Czy Dodge nie reklamował ogranicznika do 180MPH lub 185MPH jako część szumu wokół DDHC 2021?
Pogłoska głosi ehem, że przy dużej prędkości jest dość płynnie, ale ciągnie dość wolno na północ od 170 i potrzeba DUŻO miejsca, żeby zwolnić.Nie jestem pewien, czy chciałbym jechać 160+ w Durango, niezależnie od zawieszenia, ze względu na powierzchnię boczną.
Moim SRT10 Ram osiągnąłem 160+ i trzymał się całkiem dobrze, ale szybciej niż to, w żadnym wypadku w ciężarówce/SUV-ie.