Dodge Durango Forum banner
21 - 36 of 36 Posts
Masz rację, przysięgam, że widziałem, jak ktoś zamieścił informacje o ograniczniku, ale po przeszukaniu nie mogłem ich znaleźć. Jedyne, co mogę znaleźć, to roszczenie Dodge'a o 180. Zobaczę, czy uda mi się wyciągnąć mój za pomocą HPT i sprawdzić, co jest ustawione w standardowym PCM.
Nie mogę przekroczyć 167 mph moim 23 durango hellcat, na pewno ma ogranicznik.

Nie jestem pewien, czy chciałbym jechać 160+ w Durango, niezależnie od zawieszenia, ze względu na powierzchnię boczną.
Moim SRT10 Ram osiągnąłem 160+ i trzymał się całkiem dobrze, ale szybciej niż to, w żadnym wypadku w ciężarówce/SUV-ie.

DURANGO SRT® HELLCAT Prędkość maksymalna 180 mil na godzinę, uciąg 8700 funtów i 710 koni mechanicznych.

Nie jestem pewien, czy chciałbym jechać 160+ w Durango, niezależnie od zawieszenia, ze względu na powierzchnię boczną.
Moim SRT10 Ram osiągnąłem 160+ i trzymał się całkiem dobrze, ale szybciej niż to, w żadnym wypadku w ciężarówce/SUV-ie.
Pogłoska głosi ehem, że przy dużej prędkości jest dość płynnie, ale ciągnie dość wolno na północ od 170 i potrzeba DUŻO miejsca, żeby zwolnić.

21 - 36 of 36 Posts